Kotisäveliä

Kotisäveliä

keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Syksyä...

Lämpimät kelit on olleet, ei oikeen tajuakaan että on syyskuu jo. Innostuin niin elokuun aikana että maalasin nämä:
Olihan nuissa hommaa, ensin hioa kunnolla (käsin ) ja sitten pohjamaalata. Maali onneksi kuivui nopeaa eikä kerenny into laantua ku pääsi jo pintamaalaamaan. Käytin Tikkurilan helmi maalia josta tuli oikeen hyvän näkönen ihan pensselillä. Kolmesti kyllä maalasin ennenko kelpuutin ne. Niin ja pensseli ei ollu ihan halvin mahollinen, sen pitäs kuulema kestää 20 vuotta :) sanoo isäntä.  Viikonloppuna kävästiin ostaan matto kiikun alle ja jostaki haluaisin ettiä vielä sopivaa   kangasta  josta tehä pehmuste.v Kaikenlaista mukavaa ompeluhommaa keksis kyllä muttei oikeen jaksa istua ompelukoneen ääressä pitkiä aikoja. Lapsille oon tehny jotaki simppeleitä housuja ja huppareita muttei oo muistanu ottaa kuvia niistä vielä. Jospa joskus postailis semmosia mitä on tullu tehtyä, esim tuo iso virkattu matto joka aina vieraita puhuttelee. Ei oo hiljasia hetkiä olohuoneessa ku tulee aina puheeksi sen teko.


Eilen kävi sisko kylässä pikkusten kanssa ja toi tälle mahakkaalle arvokkaan lastin, punaista kultaa :

Onhan nuo pojat käyneet pikku mutkia metässä poimimassa ja pakkaseen on vähän saatu, mutta sainpa keitellä hyytelöäki näistä. Ei meillä ihan hirveästi puolukkaa meekkään mutta on mukava keitellä joskus lappapuuroa ja nyt ollaan laitettu smoothien sekaan niitä. Jopas maistuu hyvälle. Semmosta pitäs kokeilla mitä lapsena tehtiin että ruisjauhoa, puolukkaa ja vähä sokeria sekasin. Näillä närästyksillä ei oo tullu vielä kokeiltua. Onhan tuo ollu harmillista ko tän vauvamahan kans ei oo mettään ite marjoja poimimaan päässy, tai onhan sitä muttei siellä paljoa olla kyykitty, kiitos näitten muitten vaivojen :). Jospa tämä kohta helpottais ja saatais  nyytti syliin. Nyt onnistuu vihdoin kameralta ladata tänne kuvia, vika oliki johdossa eikä mun älyssä!Tietokonekki oli pitkään telakalla ku lopetti yhteistyön tuo akun laturi. Hyvin kyllä pärjäsi ilmanki. Nyt tulee ähötettyä sohvalla sitten enempi ku pääsee lueskelemaan mukavia blogeja ja muuta. Mutta siihen kai on oikeuski tässä tilassa ;).


1 kommentti:

  1. Ihana Ansku! kyllä on oikeus istua ja olla vaan. ne on eri ajat jollon aherretaan, ja kohta sitäkin taas riittää, luultavasti.
    Sulla on reipas sakki joka avustaa :) S:ko toi marjat? ite oisin ihan simona metässä jos ei pää panis vastaan, ja oon siltiki. Ellu meinaski että mulla on halpa terapeutti ja vielä ovelta alkaa...
    Kalusteeet näyttää hyvältä!

    VastaaPoista