Kotisäveliä

Kotisäveliä

perjantai 14. helmikuuta 2014

Happy valentines day!

Mukavaa ystävänpäivää. Täällä ei oikeen oo ehinyt blogia ajatella, iltavuoroissa on ollut tekemistä. Tänään ajattelin leipoa lapsille jotain ihanan makeaa ystävänpäivän kunniaksi mutta taitaa mennä iltaan asti että saa sellaista tehtyä. onneksi pakkasesta löyty yksi bostonkakku jolla sai suupielet koulun jälkeen ylöspäin :). Meinaa nykyään olla niin että tytöt leipoo meillä kaikenlaista, mulla jää vähemmälle  paitsi pullan teko. S teki viikolla melko herkullisia cookie dough brownieita... ei tainnut muistaa kuvata niitä ollenkaan.
Mukavat kelit on ollu viime aikoina, oltiin viikko sitten viikonloppu syötteen maisemissa mökkeilemässä. Isoimmat laskettelivat koko lauantain, me pienten kanssa laskettiin pulkkamäessä. Olihan se vaihtelua kotiarkeen. Hiihtoloma meneekin mulla sitten työnmerkeissä niin sitä ajatellen käytettiin lapsia pikkulomalla jo nyt. Voihan sitä monenlaista touhuta kotoakin käsin sitten lomalla.
 Laitampa yhden mukavan kesäisen kuvan ystävänpäivän kunniaksi tähän. Kevättä ootellessa, nautitaan talvikeleistä vielä!1 kommentti:

  1. voi tuota sun kuvaa, tulee hirrmu ikävä nuita aurinkoisia päiviä ja vattupuskia:)
    Kävi vaan tuo naapurin isäntä karsimassa pusikkoaan :( tais vatut saaha kyytiä. Vanhathan sai ottaakki mutta entä jos se kaato ne tuottavatki... jää nähtäväksi, paremmin siellä ainaki sopii nyt kulkemaan.

    Laitahan tänne kuvia niistä sun matoista ja muista mukavista.

    VastaaPoista